Implementeren behandelprogramma’s / richtlijnen

Vandaag op Landgoed de Horst (Driebergen) een cursusdagdeel verzorgd voor 14 revalidatieartsen die de cursus Meer dan Medisch volgen. Thema van de dag hoe externe stakeholders invloed hebben op het werk van revalidatieartsen. Leuke groep met interessante discussies met de artsen over het maken van inhoudelijke keuzes, toepassen van aanbevelingen uit richtlijnen, implementeren van innovaties en hoe je inhoudelijk leiding geeft aan een revalidatieteam (auteur Roland van Peppen).


Vandaag op Landgoed de Horst (Driebergen) een cursusdagdeel verzorgd voor 14 revalidatieartsen die de cursus Meer dan Medisch volgen. Thema van de dag hoe externe stakeholders invloed hebben op het werk van revalidatieartsen. Leuke groep met interessante discussies met de artsen over het maken van inhoudelijke keuzes, toepassen van aanbevelingen uit richtlijnen, implementeren van innovaties en hoe je inhoudelijk leiding geeft aan een revalidatieteam (auteur Roland van Peppen).