Revalidatieartsen & Inhoudelijk leiderschap

Vandaag heb ik een workshop gegeven op Landgoed de Horst (Driebergen) aan een groep revalidatieartsen die de cursus Meer dan Medisch van ALJ Consult volgen. Leuke groep met interessante discussies met de artsen over het maken van inhoudelijke keuzes, toepassen van aanbevelingen uit richtlijnen, implementeren van innovaties en hoe je inhoudelijk leiding geeft aan een revalidatieteam (auteur Roland van Peppen).

 


Vandaag heb ik een workshop gegeven op Landgoed de Horst (Driebergen) aan een groep revalidatieartsen die de cursus Meer dan Medisch van ALJ Consult volgen. Leuke groep met interessante discussies met de artsen over het maken van inhoudelijke keuzes, toepassen van aanbevelingen uit richtlijnen, implementeren van innovaties en hoe je inhoudelijk leiding geeft aan een revalidatieteam (auteur Roland van Peppen).