Revalidatiebeleid & inhoudelijk leiding geven

Vandaag een workshop gegeven aan een groep revalidatieartsen die de cursus Meer dan Medisch van ALJ Consult volgen. Leuke discussies met de artsen over het maken van inhoudelijke keuzes, toepassen van aanbevelingen uit richtlijnen, implementeren van innovaties en hoe geef je inhoudelijk leiding aan een revalidatieteam.

Op het dak van Klimmendaal, in het Ronald McDonald Huis, was het een succesvolle middag in  Arnhem (auteur Roland van Peppen).


Vandaag een workshop gegeven aan een groep revalidatieartsen die de cursus Meer dan Medisch van ALJ Consult volgen. Leuke discussies met de artsen over het maken van inhoudelijke keuzes, toepassen van aanbevelingen uit richtlijnen, implementeren van innovaties en hoe geef je inhoudelijk leiding aan een revalidatieteam.

Op het dak van Klimmendaal, in het Ronald McDonald Huis, was het een succesvolle middag in  Arnhem (auteur Roland van Peppen).