Jubileumsymposium NAH-Fysionetwerk Zuid-Oost Brabant

VanP&D was door het NAH-Fysionetwerk Zuid-Oost Brabant (ZOB) uitgenodigd het symposium te verzorgen om het 5-jarig jubileum van dit enthousiaste netwerk in Bakel en omstreken te vieren.

De fysiotherapeuten die aangesloten zijn bij dit netwerk hebben nagedacht over de invulling van de aanbevelingen uit de herziene versie van de KNGF-Richtlijn Beroerte (2014) en hoe deze i hun eerstelijnspraktijken te gebruiken. En zijn aan de slag gegaan met het benoemen van de kansen die voortvloeien uit de nieuwe WMO. Welke kansen dienen zich voor hun eerstelijnspraktijken aan met betrekking tot de doelgroep ouderen. Het symposium werd feestelijk afgesloten met een lekkere borrel en een kadootje van Van&D voor Marjolein Dings die als 100e cursist van de VanP&D-incompany-training ‘Neurorevalidatie CVA, de nieuwste inzichten’ succesvol had afgerond.


VanP&D was door het NAH-Fysionetwerk Zuid-Oost Brabant (ZOB) uitgenodigd het symposium te verzorgen om het 5-jarig jubileum van dit enthousiaste netwerk in Bakel en omstreken te vieren.

De fysiotherapeuten die aangesloten zijn bij dit netwerk hebben nagedacht over de invulling van de aanbevelingen uit de herziene versie van de KNGF-Richtlijn Beroerte (2014) en hoe deze i hun eerstelijnspraktijken te gebruiken. En zijn aan de slag gegaan met het benoemen van de kansen die voortvloeien uit de nieuwe WMO. Welke kansen dienen zich voor hun eerstelijnspraktijken aan met betrekking tot de doelgroep ouderen. Het symposium werd feestelijk afgesloten met een lekkere borrel en een kadootje van Van&D voor Marjolein Dings die als 100e cursist van de VanP&D-incompany-training ‘Neurorevalidatie CVA, de nieuwste inzichten’ succesvol had afgerond.